tisdag 8 augusti 2017

GUNNEBO SLOTT, VILKEN PÄRLASista stoppet på resan blev Gunneboslott. Har aldrig varit där innan vad jag minns. det var verkligen så fint och vilka odlingar alltså. Där vill jag jobba. Bara rensa ogräs och jnuta av allt det fina. Drömjobb. Vi fikade och jag köpte mig med supergoda kardemumma skorpor. Pch så gick jag ju runt och fotade och ojade. Ni ser ju själv hur fint det är. Fjärde bilden fick jag ta igenom orangeri fönstret för den byggnaden var låst. Persiko eller aprikosträd planterat i en uppmurad odlingslåda. Hur fint. På andra siadn var det fikonträd som var i lådorna. Give me, give me ett orangeri snarast.
Idag har jag haft en blandad dag. Jag såg en stor spindel i toaletttaket precis innan jag gick och la mig och det kan ju vara därför jag drömde om den största spindeln jag sett. Fy satan vad äcklig den var. Den var ju inte onaturligt stor nu utan mer lite som en tarantella fast tjockare. Gillar inte spindlar. Sen när jag halvdöd tog min cykel kvart i fem i morse så satt det en spindel på mitt styre. Fick ta en pinne och ta bort den och typ 100 meter efter den upptäckte jag en ny på andra sidan styret. WTF liksom! Blåste av den. Sedan fick jag skura bort snorkråkor från en vägg på jobbet och jag var så nära på att spy flera gånger. Jippi. Dom ska få höra mina förbudsregler sen när dom kommer tillbaka de små liven. Cyklade hem och vattnade alla krukor och städa min lilla pool. Supertråkigt. Sen så städa jag stora poolen och det var det absolut tråkigaste jag gjort på typ tre veckor. Det var då jag städa den sist. Dammsugaren klarar inte att ta allt så man får hjälpa den lite ibland. Så ett bad med döda och halvupplösta insekter var precis vad jag ville toppa dagen med.  Känner att hösten får gärna komma nu. 
Nu väntar jag på lamporna vi köpt från ikea som ska upp ovanför bokhyllorna. Sjukt spännande. Imorgon bara jag måste börja bygga dom där pallarna och bordet. Förtränger det vaje dag då jag är relativt säker på att de kommer bli misslyckade, men jag ska prova, det ska jag. 

ha det fint

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar