onsdag 26 juli 2017

EN DAGENS HÄR ALLTSÅ

Hitta den här kjolen längst ner i garderoben typ. Köpte den i ett asvarmt London och jag gillar den skarpt. Döljer mycket, men är svalkande och så rör den sig så fint i vinden. Det är sjukt viktigt alltså. Det där med vinden. Glöm inte det. 


Skulle ner till byggvaror, men någon annan åkte in till Skövde istället så nu sitter jag här och känner mig sysslolös fast jag är allt annat än det. Här finns det inget annat än sysslor att göra. Alla känns just nu inte riktigt så roliga så att jag känner att jag vill anstränga mig att göra dom. Får väl helt enkelt bara skärpa till mig. Glömde jag att nämna att diskmaskinen gått sönder så jag (och ibland vi, när jag hotat dom andra i familjen att man diskar sin egen disk eller blir utan mat vilket vissa kontrar med att då äter han på papptallrik vilket jag då kontrar med att då får man ansvara för att slänga soporna så hur man än gör så ska man inte vara sysslolös) måste diska för hand. Jag dör så tråkigt. Orkar inte vara positiv längre. Det suger att diska... för hand. Så är det bara. Inget jag hittat på utan det är allmänt känt. 


Nu tar jag paus och går ut och rensar i köksträdgården för det är roligt. Och nu är jag inte ironisk. rensa ogräs är så avslappnande. Borde bli parkarbetare. Eller allt som har med trädgård att göra. Från att planera till att gräva och plantera. Dock hoppar jag över trädfällning, inte min grej. Känner att jag hade haft ihjäl minst tio personer och förstört x antal byggnader. Jag går nämligen sällan på säkra kort utan kör på lite bara. Så inget som är livsavgörande ska sättas i mina händer eller avgöras av mina beslut. Hade jag varit president så skulle landet gått under inom ett år, minst. Så jag tar och rensar mina rabatter och bara har det rätt bra istället

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar