fredag 7 april 2017

MÅNDAG & MUSIKTIPS
Att mitt minne sviker mig är ju inget nytt, hade helt glömt bort att jag tänkt slänga in ett litet inlägg i fredags haha. Men vi kör väl på med fortsättningen nu då. Bättre sent än aldrig, som man brukar säga och jag slaviskt utnyttja titt som tätt när barnen klagar på att vi är sena som vanligt. Det är egentligen bara några få grejer som man behöver vara i tid till har jag kommit på eftersom jag oftast är sen till allt så har jag fått detta bevisat. Så jag tar det där med att komma i god tid till med en nypa salt. Varför slösa bort sin dyrbara tid till att stå och vänta. Sånt slöseri. Inte min grej. 


Måndag och jag tog en semesterdag för att barnen har lov och pappan är borta hela dagen och sen så visade det sig att barnen inte skulle vara hemma så nu sitter jag här och lyssnar på Zara Larsson och gogglar på hästskit. Ja, de är rätt trevligt det med faktiskt. Men nu ska jag ta och dra till stan och köpa hästmat som är slut. Och det regnar ju så att bege mig ut i trädgården känns lika lockande som att rensa avlopp. 


Tips på bra låtar om man som jag gillar lite lugnare varianter. Zara Larssons " I Can´t Fall In Love Whitout You", och hennes " One Mississippi", och ännu en Zara låt " Only You". Hon är riktigt bra nu alltså. Jon Bellions låt " All Time Low", "Vi Är Skuggor - Shoreline" med Julia Frej och "Issues" med Julia Michaels. Riktigt bra låtar. Hög volym är ett måste. Allt är bättre med hög volym och när man man städar eller lagar mat. Bästa tipset ni fått av mig ever typ.
ha de fint

3 kommentarer:

 1. Ja..fint folk ska väl kolla sent ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha fint folk kommer alltid sent. Det är sedan gammalt känt ;))

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera