söndag 3 juli 2016

NÄR MAN ÄR ALLT ANNAT ÄN GLAD









Vi lyckades nästan att gå igenom marknaden här i bygden utan att få regnet på oss. Vi hann iallafall åka det lilla tåget, se några ruskigt fina nordsvenskar och köpa lotter till ankorna. I veckan besökte vi också den nya pump trac:en i byn som barnen tyckte var roligt. Det blir definitivt mer besök där.







Hej hallå liksom

Alltså sånna här dagar som idag när vädret växlar hela tiden gör mig galen. Ena stunden sol, andra moln, tredje regn och så håller det på så hela jäkla dagen och det förstör mitt humör till den grad att jag hatar allt. Och då menar jag allt. Det går ju inte att göra något för är man inne får man ångest att när solen kommer, är man ute måste man springa in när regnet kommer. Men jag ska bekämpa mitt dåliga humör så gått det går.




 Kanske ta en sväng till mor och hämta mer hönsnät till Lillys utebur. 
Måla utebordet. 
Städa källaren (nää usch, det är bara för tråkigt att jag blir på ännu sämre humör bara av tanken på att göra det). 
Ta en promenad med dogsen. 
Tycka synd om mig själv (haha, gör jag redan så att göra det ännu mer vore olagligt). 
Laga mat. 
Plocka upp sommarklänningarna i mitt dressingroom och mina bortglömda skor som gömmer sig nere i källaren och mår psykiskt dåligt. 



Inser att det finns saker man kan göra om man vill... men jag känner just nu att jag inte vill göra något.




Är också superarg över alla dessa saker som händer på festivalerna. När vissa män/pojkar/idioter/piece of shit tar sig friheter att röra kroppar som dom inte har tillåtelse att röra. Egentligen inte ens att se på utan dom kan ju bara göra allmänheten en tjänst genom att gå och skjuta sig själva och inse att dom gjort något vettigt för en gångs skull. Orkar inte ens tänka mer på det då det gör mig så frustrerad.




ha de bra

2 kommentarer:

  1. Kan också bli helt tokig av vädret. Min man förbjuder min att kolla väderleksrapporten inför resor numera för det kan förstöra allting. Dumt, men en svaghet jag har.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår dig... och din man. jag har själv börjat kolla den där appen twentyfour seven och när den bara visar regn å moln så blir man så depp.

      Radera