lördag 16 april 2016

BOKAT HOTELL MINSANN


Det är lördag kväll och jag känner att jag bara måste försöka att maxa denna kvällen för det är ju den sista innan den nya veckan sätter in vilket innebär att man måste försöka att lägga sig i god tid. Att lägga sig tidigt är något jag egentligen inte gillar, men har lärt mig att göra. Ett nödvändigt ont så att säga.Idag bokade jag ett rum på mitt favorithotell och jag längtar redan. Tur att vi åker om drygt en vecka. Bara jag och min minsta. Då blir det universeum, trädgårdsföreningen och ceasarsallad. Hotellmys, leksaksaffärer och skoletande. Hålla handen, fika och förundras över vackra blommor. Tåg, spårvagn och hotellfrukost. Sa jag att jag längtar? Om jag gör. Längtar nästan galet mycket. Och min lilla, han längtar med. 

kram

2 kommentarer:

 1. Åh vad härligt, jag förstår att ni ska till Göteborg. Vad mysigt att ta en liten med sig och checka in sig själv på ett hotell i en annan stad. Ser fram emot när jag kan göra sådant med min lilla och liksom uppleva saker lite mer ihop. Hoppas ni får en tokfin resa. Stor kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är supermysigt. Och det där med att man bara är två. han och jag. Jag och han. Inga andra som kan distrahera eller behöver uppmärksammas.

   kram

   Radera