måndag 18 april 2016

JEFFERY CAMPBELL & TANTSKORNA
Visst är mina tantskor från Jeffrey Campbell snuskigt snygga? Känner mig lite fancy schmancy sådär. Fattas bara en käpp och tantväska så looken komplett. Ja för när man snart närmar sig 34 så känner man att livet börjar sakta, men säkert rulla åt pensionärsåldern.


Jippi måndag igen och hur roligt är inte det. Not. Fast nu händer det ju lite grejjer här så det gör ju inte så mycket att jag tvingas höra den där klockan varje morgon när man vet att det finns roliga saker att ta tag i när man kommer hem. Min snälla bror var här och grovspackla lite igår så jag tror minsann att jag ska cykla ner till färgaffären och bestämma färg. Och jag ska inte fega ur trots folks höjda ögonbryn angående mitt val. Och hur trevligt är det inte när det faktiskt är mitt val och jag har bestämt att ingen ska få ändra mitt beslut förutom jag själv. Och då efter jag har målat allt. För allt går ju bara att måla om. Simpelt som tusan. Möjligtvis lite halvtrist, men what the hell liksom. 


ha de fint2 kommentarer:

 1. det här är den stilen jag tycker är så snygg men som jag själv aldrig får till bara för att jag är färg och mönsterhysterisk. Nåväl jag kan ju beundra det hos andra iaf. Ska bli roligt att få se vilken färg du väljer till hallen, tycker det är så svårt med just rätt nyans. Drar det bara lite för mycket åt fel håll så känns det ju hårt, och ofta vet man ju inte förrän man är klar. Och, ja jag tycker inte heller du ska låta någon lägga sig i. Den som höjer på ögonbrynen kan gå och höja någon annanstans, heja dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. men färg och mönster är ju det snyggaste som finns. Den fegar jag ur, så jag suktar efter andra som vågar. Som det där med att bära hatt. Jag älskar hattar, köper hattar, men fegar alltid ur. Man måste stå på sig och våga lite.

   Hihi bra kommentar där med ögonbrynen :))

   kram

   Radera