fredag 11 mars 2016

HALLGOLVET ÄR PÅ GÅNG






En kväll utmed strandpromenaden påväg in mot Playa del Ingles. Den kvällen var det karneval, live musik på stranden och fyrverkeri. 




Hej!

En mycket trevligare människa är nu tillbaka. Jag har slutat att tycka synd om mig själv och rest mig upp ur soffan och bett den där hostan att dra någon annanstans. Bäddade om sängen, dammsög och städa toan och insåg att man mår tusen gånger bättre när man får göra lite nytta. Barnen var hungriga och det fanns liksom ingen som helst mat hemma så vi begav oss ut till affären och beställde lite Kina. Lillebror hade ju inte varit ute ur huset på fyra dagar och det gick väl inte sådär jättebra och beslutet om att han absolut inte skulle orka med skolan kändes 100 % väl valt. Vi fick nämligen springa ut ur affären då han var akut tvungen att spy upp slemmet och lite piggelinglass. Så det blir till att kurera han lite till. 



Hallgolvet i hallen är ju som sagt var uppbrutet och blottat med all sin sågspån. Och har så varit oförändrat i tre veckor, men nu har de gamla elementen äntligen kastats ut och plåtarna till värmegolvet är lagda. Så nu är det väl bara att få in de där sladdarna/rörena, på med spånskivor och gips kanske? Eller vad det nu ska vara. Mitt jobb börjar vid rollning av primer och sedan är det dags att ta fram sina plattsättningstalanger och försöka utföra ett mirakel. Jag längtar efter att få ha något att göra som är roligt. Har inte lagt klinkers sen jag la in det i köket och det var ju sex år sen ungefär. Detta är ju inte lika stort, men mycket jobbiga hörn så jag hoppas att jag inte sätter in mina extremt dåliga fusk skills utan är noggrann och tålmodig. I vilket fall som helst så går det framåt. Sakta, sakta. 




ha en trevlig helg



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar