tisdag 31 mars 2015

LOVE WARRIORS & LYCKAN AV ATT DELAÄr så nöjd över att jag äntligen fick upp en tavla i köket. Hatar när det är så sterilt. Allt det svarta och vita ger liksom inget tillbaka. Affischen är från underbara Love Warriors som jag bara älskar. Ok, jag vet att jag älskar to much, men läste någonstans att kärlek är det enda som du kan ge bort och fortfarande ha kvar. Så ja, ja älskar mycket och kommer älska ännu mera. 


Är sjukt förkyld igen, så irriterande, men livet stannar ju inte upp så bara att traska på. Har märkt att jag tar tillvara på minsta tillfälle att slappa i soffan nuförtiden, så jag försöker verkligen att inte deppa ner mig utan tänka positivt. Hitta på saker som är roligt i vardagen. 

Klart vi drog till stallet, best place ever både för mig och barna nu i vårvädret. Där leker dom spännande lekar, kollar in grabbarnas koja, hoppas studsmatta (lite roligare när man har tre stycken brevid varandra) och umgås med djuren såklart. Idag tog vi med Candy ut på promenaden för igår blev hon skogstokig och galopperade runt i hela hagen när vi tog ut Rubinette och Frida. Var livrädd att hon skulle få en hjärtattack. Så idag red Myran och lillebror på Candy och jag fick nöja mig med en promenera med Rubinette som vanligt. Inte så tokigt visserligen. De kom bilar, bandvagnar och farliga saker på vägen, men aldrig att de blev rädda utan de stoja och hade så kul. Verkligen lycklig att kunna få dela med mig av detta liv till mina barn. Nu lagar jag lite mat och sedan stallet igen och sedan är det bara jag och min säng. Snacka om att jag kommer att älska den ikväll. Det här med att vara över trettio har verkligen satt sina spår.

ajöken på er

2 kommentarer: