torsdag 12 februari 2015

SKOR TILL SUPER PRISER

alla skor från Nelly


Nelly har våryra och säljer en massa skor för bara 149 kr. Och alla dessa ovan kostar alltså bara 149 kr styck. Ett Kap. Jag gillade en massa modeller, men de jag skulle velat ha mest var slut i min storlek. Så går ni i skotankar ( vem gör inte det liksom hela tiden) eller är sugna att shoppi shoppi så kika in och gör ett kap eller två. 


Här hos mig så görs inga kap utan jag får nöja mig med att min snälla far limmade ihop mina bästaste skor så jag slipper gå och skämmas med en gapanda sula i fram och så var det sjukt obehagligt när snön svaldes in där för att sedan smältas och blöta ner min stackars socka och fot. Så så lyxigt har jag det.

Ska ge mig ut på en promenad med hundarna så de får lukta på ofantligt mycket hundkiss och spåra vilda djurspår i snön så jag slungas som en vante fram och tillbaks på den hala isen. Det är alltid så trevligt. Funderade på en träning idag, men inser att jag nog kommer komma på en förträffligt bra ursäkt för att slippa. Nästan så jag bara kom på en direkt hjärnan hörde ordet träna. Vi är så lata här i denna kropp. Sen gissar jag på att min hjärna däruppe inte gillar fysisk aktivitet utan föredrar intellektuella gympapass. Dock är den troligtvis besviken på mig i den genrer också. Det är väl därför den tänker köra denna kropp i bott. Jag kan tänka mig någon som Homer Simpson som för befälet därinne. Ni vet, kaffetermosen och fötterna uppe på instrumentpanelen, ryggen härligt nedlutad i den flexibla stolen och en kartong donuts på den något kraftigt utbuktade magen. Mumsande och sörplande och så en liten middagslur på det. Jag bara undrar hur mitt liv kommer sluta nu när jag fått upp ögonen för hur jag skötts däruppe. Kan bli ett mycket otäckt liv där ute i framtiden sällskapandes med vip kort på alla caféer och speed dial till pizzeriorna. Trevligt. 


kram  


1 kommentar:

  1. Snygga skor och stövlar och vilket pris! Inte lätt att gå med hundar nu som ska lukta överallt... Kram Suss

    SvaraRadera