fredag 16 augusti 2013
Fredag idag och det känns alltid härligt. Började dagen med en timmes promenad som slutade dråpligt, men ok till slut. Snart iväg till kiosken och göra en av de sista dagarna. På måndag börjar livet igen med tidiga mornar och läxor. 


Men nu stundas helgen med trädgårdsjobb, garagebygg och utgång. Jag funderar på hur i helsike jag ska kunna finansiera mina nya skor som jag bara måste ha. Ja för nu är jag verkligen inte berättigad till att ta från min lön något mer. det är ju liksom meningen att det ska gå till mat och annat "nyttigt". Jag antar att jag är den enda som anser att skor väger upp det där tråkiga. Kram på er

4 kommentarer:

 1. Heja dig som ens orkade ta dig ut på promenad! Vi har bara tagit en kortis än så länge :)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En kortis är klart bättre än inget :) Det här var våran första långa morgonpromenad på ca en månad. Hoppas att man får upp träningsviljan nu när luften är klarare.

   kram

   Radera
 2. Skor är en fara för "månadspengen". Jag är så sugen på att köpa nya till hösten fast jag vet att jag egentligen kan ha samma som förra hösten/vintern.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Jag är precis likadan med det med. Jag blir faktis lite irriterad på mig själv att jag inte kan tillgodose mig med de jag har, men det är som en ond cirkel. Har man väl börjat köpa på sig ett par för mycket så kan det bara gå utför...

  kram

  SvaraRadera