onsdag 20 mars 2013




snyggaste skorna nu från www.hooks.se


  Kanske ni inte tycker som jag, men de här skorna bara skrek på mig och hade jag haft storlek 40 så hade dom varit här hemma och myst in sig bland mina andra älsklingar. Och tro mig att jag tänkte att vem ser liksom att dom är en bra bit större.  För Pippi Långstrump funkade det ju hur bra som helst. Fast till slut med vemod och gråten i halsen fick jag inse att det inte skulle funka mellan oss. Jag skulle aldrig känna mig riktigt bekväm med dom och jag tror att det skulle splittra oss i slutändan och hur tråkigt skulle inte det vara. Därför tänkte jag nu gå på dennes lillebror istället. Det känns som vi har lite mer gemensamt så att säga. Vi är ju liksom 39:or båda två. Då är det ju en perfect match. Ett problem återstår, han har en tvillingbror och de är inte enäggstvillingar, så vem ska jag välja?

Den med den schyssta dragkedjan i fram och en sån där flärp i bak och lite mer rundade detaljer eller den med snörning i fram och dragkedja i bak och lite mindre sömmar? De är ju så lika, men ändå så olika. Valet är fasiken inte lätt alltså. Tar så gärna emot tyckande och tänkande.



Nu ska jag överge det roliga och fortsätta med husmoderssysslorna.


kramars

2 kommentarer:

  1. Jag röstar för paret med dragkedjan!!

    SvaraRadera
  2. Gött Alexandra :) Bra att du tycker till. Jag kan nämligen inte bestämma mig och de här skorna var så sjukt sköna att jag bara måste ha dom hihi

    SvaraRadera