söndag 6 maj 2012

svart & grått


Byxor cubus, linne Blingo & skor converse


Vilken fin dag vi fått idag allihopa. Strålande solsken som värmt gott, men ett minus för blåsten, den kunde jag iallafall varit utan. Dagen har blandats med morgonpromenad, brödbak, middagspromenad och butikfix. Fast just nu så slappar jag.

Om en stund så känner jag att jag bör gå ut i trädgården och klippa de där rosbuskarna. Har tänkt på att jag måste klippa dom flera gånger om dan, men eftersom jag är extremt bra på att förtränga saker så lyckades jag också göra det med rosorna också. Men bara tanken av att få händerna sönder rivna och taggar lite varstanns gör mig inte mer motiverad precis. Tänk att så fina blommor kan göra så ont.

Har precis öppnat en kall god cola och fixar lite med instagram. Kul grej det där.Kramars på er

Har för övrigt gått 15271 steg idag och då har jag inte räknat med min halv timmes promenad imorse eftersom stegräknaren hade gömt sig. Väntar på en lugn och skön kvällspromenad ikväll så får vi se vad slutsumman blir.


1 kommentar:

  1. jösses va du går... Härligt kämpat! Önskar att jag gick lika mycket. Fast kanske skulle ha en på mig på jobbet, för där går man nog några steg på en dag:)Gillar de blommiga byxorna.. Kram på dig/åsa

    SvaraRadera