torsdag 8 mars 2012

Snart är det vår


fast nu känns det inte så när snön vräker ner. Men om man tänker bort att det kändes vårigt ute så är det väldigt fint ute med snön och när man var ute och gick kändes det lite sakralt när alla flingor yrde ner. Fast halkan var mindre kul.
Precis hemkommen från jobb, affären och stallet och ska snart sätta mig och läsa nya Hus & Hem som jag inhandlat. Det verkade vara med många fina hem där i bland annat över ett stall. Vilket drömboende, det hade jag aldrig sagt nej till, men undrar lite smått ifall lukten går upp lite.Imorgon är det fredag och myran har lagt på förslag att äta efterrrätt efter maten, men innan godiset. Det känns lite som att det är godiset som är efterrätten, men eftersom hon inte är en sån godisråtta som jag är så föreslog hon bär eller frukt. Och det låter ju jätte gott. Så har ni förslag på goda efterrätter med bär eller frukt i så fram med dom. Dock inte i pajform, det uppskattas inte.

Kram på er

3 kommentarer:

 1. Hej! Vi har ibland olika frukter i bitar som vi doppar i typ chokladsås, egen gjord eller på tub:) Gött gött! /kram åsa

  SvaraRadera
 2. bra tips där Åsa. Ska fråga va det tyckte om det. det blir ungefär som fondue eller nåt sånt kanske?

  Kram på dej

  SvaraRadera
 3. ja det blir nog något liknande fondeue, fast min f- gryta sår i förrådet och är ful... så jag smälter choklad i grädde eller i vattenbad och blandar gärna i lite SMÖR:)

  SvaraRadera