lördag 17 mars 2012

så söt

bild lånad från www.leilasgeneralstore.se


Visst är denna söta sockerburk bara för söt för att vara sann. Önskar jag kunde köpa den, men omöjligt just nu, är vad man kallar totally broke. Fast är ni sugna på denna eller liknande saker så har Leila det i sin butik bland vintage sakerna. Älskar vintage.


Ny dag nya tag fast det känns precis som alla pissiga dagar innan förutom att jag har fått ännu mer blåsor och tandköttet känns som det ska åka av, men men.


Smilla är ju för rolig. Igår när jag skulle lägga mig så bädda jag upp på min sida och då tog hon genast min plats, men då fick hon flytta sig och då lägger hon sig så klart nedanför mina fötter så jag får sova ihopkrympt som en insekt, men jag vakna av att jag använde henne som en fotdyna hihi varm och go. Sen på morgonen ska hon komma och krypa in till och fjäska och då ska man klia och klia. Jag brukar gömma mig under täcket om jag inte vill gå upp, funkar varje gång.


Kram på er


4 kommentarer:

 1. Det där med blåsor har jag läst om att det kan vara gluten....fast det kanske hänger i hop med förkylningsbakterier. Hoppas du blir bra nu. Krya

  SvaraRadera
 2. HEJ!
  Ja den skålen är på min önskelista med... såg den häromdagen, sååå söt!

  Krya på dig!

  Kram Åse

  SvaraRadera
 3. Hej å tack för krya på hälsningarna!

  Blåsor=gluten, hoppas inte, men det kan ju stämma.

  Visst är den fin Åse, men lite för dyr för mej. Fast man kan ju önska hihi.

  Tack för era fina kommentarer och hoppas ni får en toppen dag :)

  SvaraRadera
 4. Virus skit... gurgla med saltvatten:) Burken är gör fin! måste kolla hennes sida, om man nu vågar det.. Min budget är sedan länge maxad:( Anar att vill man ha 1 så vill man ha flera..Kramar från åsa

  SvaraRadera