fredag 16 mars 2012

wishlistbilder lånade från www.millami.se


Hitta dessa ursnygga jeans och skor när jag kom in på butiken MillaMe. Och är nog tvungen att erkänna att det hade rätt fina kläder och skor där. Nu kanske de är lite dyrare än min plånbok, men man kan ju önska sig. Jag tror det är rätt kört på att önska sig nya skor för de är inte så populära här hemma, men jeansen eller en cardigan från Odd Molly står högst upp på listan av onödiga saker.


Och om jag får lite extra cash när skatten kommer så ska jag köpa mig min absolut dröm maskin, en ankarsrum köksassisten. Fast nu är jag inte säker på om den ska vara rosa, kanske vit eller svart eller rostfritt eller rosa eller allt utom röd iallafall. Så trött på den röda färgen på mina KA, man får lida nu för sitt tidigare helt galna röda period. Allt jag köpte var rött, tur att den perioden är över eller kanske det hade varit lättare om jag aldrig kommit ur den för då hade valet varit enkelt: rött.


By the way, så var jag på vårdcentralen idag och fick den danska domen, jag har virus och det finns inget att göra åt utan bara att stå ut och så får det klara ut sig själv. Det är lungt jag kan knappt äta och svälja som det är nu och blåsorna ynglar av sig värre än en spansk mördarsnigel, men jag klagar inte, nej nej. Jag tar det som en man och biter ihop fast eftersom jag inte är en man så säger jag h*lvetes j*vla s*it vad det gör ont och jag gräver ner mig i täcket och knaprar alvedon efter alvedon. Så nu tar jag det som en man och håller käft.


Ska se filmen "I don´t know how she does it" med Sarah Jessica Parker och hoppas att den är bra. Ska ta mig en cola xero som fredagsmys och glädja mig åt att jag kanske droppar nåt kilo efter denna traumatiska vecka eftersom jag inte kan äta allt gott jag vill äta.Kram å jag önskar er en undebar helg full med solsken och fågelkvitter

4 kommentarer:

 1. Hej!! Dom svarta överst verkar bli hett NU här i vårt lilla land !! Jag köpte mina på Ibiza-07 , köpt ett par varje gång jag vart där! ;) har röda, gröna, mörkbruna!! :) live them!! På Hectorboots.com finner du alltså originalen :) / ha det gott!!

  SvaraRadera
 2. en man som håller käft när han är förkyld? Det har jag aldrig hört det är ju då de gnäller som värst :) så jag skulle säga att du tar det som en kvinna :)

  SvaraRadera
 3. Hallå girls!

  Tack för tipset Carolin, nu ska jag genast kika in sidan och lycka till dej som har flera av dessa fin fina skor.

  Bella, bra att du är på min sida hihi!

  kram på er å ha en fin helg

  SvaraRadera
 4. Haha!! Love them skulle d stå såklart!!

  SvaraRadera