lördag 25 februari 2012


supersött till myran från Acne hos Oii barnkläder http://oiidesign.se
Nu har jag redan överskridit min budget för länge sen så då passade jag på att klicka hem denna till myran medans jag redan har ångest. Skulle vara non shopping, men kan man annat än falla dit när webbutikerna bara skriker ut köp. Och jag är så snäll så jag lyder. Och jag vet att om jag går in på oii´s sida så kan jag inte hålla mig. Oii barnkläder ni har ansvaret för att jag inte lyckats save some cash denna månaden heller.
Idag har jag iallafall fått ny färg i håret vilket var mer än behövande. Tagit en härlig morgonpromenad med Smilla och nu ska jag tvinga mig ner i källaren för att ta ett styrkepass. Bär emot ska ni veta. Jag har nämligen gått och blivit smittad av den hemska sjukdomen LATHET och den är inte att leka med. Lätt att få, svår att bli av med. Kanske ett vaccin på den?
Hade nyss tio barn här och lekte men nu droppa det av tre så nu återstår det bara sju, piece of cake det där med att vara tiobarns mor. Familjen annorlunda nästa och då mina vänner då ska ni få garva. Fy fasiken för att bli filmad på morgonen och när man kör bil. Det hade blivit en himla massa piip då i ljudet hihi.
Kram å ha en fortsatt fin fin helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar