måndag 16 januari 2012

Köket just nu. Älskar väggen fortfarande och är så glad att tapeten åkte bort. Känner att jag trivs bäst i svart och vitt, precis som med ens kläder. Jobbar nu med att svart och vit sterilisera hela nedervåningen. Hallen blir nästa to do helt klart. Nu ska den fina, men tröttsamma tapeten bort. Den här suttit där lääänge för att vara mej, typ sex år nu. Nu behövs det bara lite mer panel och massor av vit färg så är det klart. Eller ja, klart att detta tar ett tag. Har ju inte ens gjort klart mina andra "uppdrag" hihi. Men snart så kommer jag dit, snart.Igår fick jag faktis lite nytta gjort kors i taket. Jag måla myrans vägg invändigt, såga hörnklossar till dörrlisterna, satte upp lister runt det sista vardagsrumsfönstret och måla det. Bara därför att jag har satt lister runt alla fönster så var det någon mindre trevlig typ som sa att de andra ska bytas ut så nu får jag göra om de två andra. Jaja, gör om gör rätt. Tur att det är kul.


Denna helgen har jag säkert slagit rekord i kalorie intag så nu efter sista tårtbiten jag precis tog till frukost igen blir det en stenhård vecka med nyttig och bra mat. Måste bli av med det påsamlade och bränna det resterande, hur nu detta ska gå till. Känner att jag inte kommer att lyckas värst vidare bra med min karaktär.


Kram alla måndagsbarn


1 kommentar:

  1. Sååå underbart fint! Förstår att du gillar ditt kök! Avundsjuk!!!!!!! Har dock en här hemma som tycker att allt inte måste vara vitt... Får väl se hur det blir till slut... Jag gillar faktiskt färg också, men det gäller ju att få ihop det! Snaaaart får vi börja inhandla för renovering! jippie!
    Kram Linda

    SvaraRadera