måndag 16 januari 2012I dig denim jeans, kofta hm och fin fina kängor Kavat.

Jag erkänner att jag är svag för blå jeans och vitt. Super fräscht! Kan ha det varje dag, men jag antar att folk skulle tro att jag aldrig bytte kläder. Same same but differant.

Något jag också blivit svag för är Lars Winnerbäcks låter. Väldigt fina och bra. Kan tänka mig att gå och kika på han i sommar helt klart. Tänk er detta: Jeans, vitt linne, en kall cider vattenmelon, Lars Winnerbäck låtar och en helt undebar sommarkväll i trevligt sällskap.
Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Då allt var förbjudet

Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
För det ekar i huvudet


Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna

Och den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna


Och jag somna den natten i tron om att allt var en del

av en kärlekshistoria

Men det visade sig därpå att jag gjort fel

när jag gett dig en gloria


Och den stund som jag kände så nära var blott alvedon

Och dom himmelska ben som jag ville förtära gick därifrånJa what not to like, helt undebar text. Kanske inte dom mest peppade låtarna att träna till eller lyssna på när man redan är långt nere i känsloträsket, men däremellan funkar de helt kanon. Hade tänkt att strunta i att träna men efter ett helt sjukt cravings av allt sött här hemma som inte var en trevlig syn så besluta jag mig för att ändå gå ner och försöka köra en 50 minuters på crosstrainern. Känner att denna vecka kan sluta på fler kilon plus istället för minus. Inte bra alls.
ajöken på er

3 kommentarer:

 1. Jaa Lars W jag kan inte annat än hålla med. En konsert med honom står på önskelistan.. Jättefina kort du lägger ut:) och du är sååå fin i lugg. Kram på dig finaste Sandra, du är GRYM!

  SvaraRadera
 2. Visst vore det super att se han en varm sommardag i trevligt sällskap. Tack för de fina orden, vem du nu är hihi!

  Kram på dej

  SvaraRadera
 3. 13 juli, trädgårdsföreningen Gbg! Vi har redan biljetter! Ta med Sofia, hon gillar ju också honom. :) vill inte hon med så ska som sagt va jag, Jonas, Anna och Stoffe dit! :) kan vi gå ut å svänga våra lurviga i Gbg sen!! :) jätte fina bilder, kläder å barn! Kramar i massor

  SvaraRadera