måndag 2 januari 2012

I dig denim´s höst/vinter kollektion 2012 finns att tjuvtitta på på deras hemsida här.


Jag bara älskar deras kollektioner och får en ständig vill ha känsla. Sen så tycker jag om känslan de har i bilderna och färgerna och miljön. Helt undebart! Har ju kanske inte så många plagg än, men några stycken har vi allt skrapat ihop. Rasmus har fyra stycken, men tycker de är för tajta...han förstår sig inte på det där hihi! Hoppas att chinosen som jag beställde för några dagar sen är lite mer loose fit.


Idag har jag inte gjort ett dugg vettigt så jag ska skynda mig att måla klart panelen i vardagsrummet och sen så springa i sängs.


Var istallet och tog in min söta gamla Candy som mamma trodde inte var riktigt på topp. Nu när hon blivit lite till åren så är man rädd att hon snart ska försvinna från oss vilket jag inte vill. Tiden hinns väl inte riktigt med till allt man skulle vilja, men att sälja henne har aldrig funnits på kartan. Hon har hängt med mig i mer än halva mitt liv så det finns starka band. Nu går hon mot sitt tjugiofjärde år och är finare än någonsin hihi. Men känner att det nog är dax att ringa in vetrinären för att kolla hennes tänder, behövs nog slipas tippar jag på.

Imorgon väntas shopping med bästa vännen, längtar.


Kram

1 kommentar:

  1. Min gamla dam fick tyvärr sluta sina dagar i november.Hon blev 30 och ett halvt och jag började tyvärr ta ut sorgen flera år innan det var dags. Så passa på o njut medans tid finns och gör det bästa av tiden tillsammans. kram

    SvaraRadera