onsdag 4 januari 2012

Bild lånad från Fashion By C


Här på denna bild ser man ett tydligt exempel på hur man blir lurad. Lurad att tro att om man köper dessa stövlar så blir man lika snygg som denna tjej och givitvis får man benen på köpet det fattar ju vem som helst eller??? Nej, kan jag direkt säga då. Man blev inte alls lika snygg och benen förblev små stubbar. Och det vet jag för jag köpte stövlarna. Köpte dom i "god tro" och jag har inte använt dom en enda gång. Kanske de blir snyggare när skinnet/lädret har mjukat upp sig eller när jag har dragit ut mig själv en sisådär tio tjugio centimeter. Det jag ville komma med med denna långa, utdragna text är att jag i fortsättningen ska presentera mig som lättlurad.


Igår blev det shopping och det var väldans trevligt. Hitta faktis precis det jag var ute efter och känner mig nöjd. Sen så blev jag klippt och körde till med en lugg. Blev jättefint som vanligt, men tar ett tag för mig att vänja mig med luggen. Är så tacksam för de få, men helt undebara vänner jag har. Jag satsar på hellre på kvalite än kvantitet.Kram på er

3 kommentarer:

 1. Äntligen sitter jag vid en dator å läser så äntligen kan jag lämna ett litet avtryck i din underbara blogg! Du är för rolig. Skratta som tusan när jag läste om skorna. Jag är exakt likadan fast med kläder. Tror jag ska se ut som personen på bilden men det har ännu inte inträffat! :)

  Jag håller med dig, hellre få och BRA vänner. Dom där andra som inte alls är så bra tappar man oftast någonstanns på vägen. :)

  Längtar till ikväll! Då kommer jag till butiken. Har mycket pengar att bränna så va beredd på shopping. ;)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jag kommer också till butiken, få se till att va där innan Alexandra så hon inte köper det jag vill köpa ;)

  SvaraRadera
 3. jag kommer en annan dag. Hade finbesök från Italien i dag:) Har du fått in något nytt? Kram åsa

  SvaraRadera