onsdag 18 januari 2012

Finaste pojkarna everFinaste skorna just nu

Idag har varit en hemma dag eftersom jag bara hann komma till dagis innan det bar hemåt igen då den stora inte mådde bra alls. Så det blev en bakdag med mormors hembakta, godaste brödet ever. Och så har det röjts och städats i de smås rum välbehövligt minst sagt. Mindre kul att göra, men känns väldans skönt när det är gjort och inte tog det lång tid och ändå så bävar man för det tills det inte går att smita för längre. Brukar vara rätt bra på att rättfärdiga mina ursäkter till att slippa. Känner mig nöjd med något i dag iallafall och barnen tyckte om maten. Kors i taket, under finns!
Har funderingar på att testa att sätta en surdeg till livet, men vet inte om jag är redo för ansvaret troligtvis så ställer jag mig i kön på reklamation rätt fort eller så kanske jag får en surdegsdepression och skjuter undan degen så den står där helt övergiven och överjäst och utan mat. Nää, får nog ta en funderare på det däringa surdegen ett tag. Någon som vet vad dom snackar om, tagit tjuren vid hornen och slängt sig ut i bröd djungeln och kan lugna mig och säga att det är en piece of cake. Please!??
Imorgon blir det jobb, träff med en fin vän och slutligen stallet med avmaskning på schemat. Tack käre mor och far för att ni har huvudet och hjärtat på rätt ställe och hjälper en senil blivande trettioåring. You know i love you.


Kram på er alla fina


3 kommentarer:

 1. piece of cake, lovar!!!
  /F

  SvaraRadera
 2. piece of cake, lovar!!!
  /F

  SvaraRadera
 3. Inte min grej det där med brödbak... Underbart kort på grabbarna! Goa killar! Kram Linda

  SvaraRadera