torsdag 19 januari 2012Wasabi tejp och högklackat


Det är sällan jag går i mina höga klackar, men några som använder dom desto mer är myran och lillprins bus. Och dom är för roliga fast när man snubblar över typ tio par som ligger i en hög på golvet så är det inte lika charmigt. Höga klackar och ett par jeans vad kan vara snyggare?! Så enkelt, så fräscht.


Igår hade jag en dålig mat dag. Hyrde film och moffa i sig både choklad och chips och cola not good at all. Och på toppen av allt så skippa jag träningen. Fast dagen bestod ändå av väldigt trevliga saker, som en "fika" med en fin vän och stallbesök. Avmaskning stog på schemat och myran hjälpte till att spruta in sörjan i Candys och Fridas mun, så duktig så. Nu är det bara Smillas tur av av worma sig hihi.


Torsdag idag, dagarna springer förbi och imorgon är det den alltid så undebara fredagen. Tröttnar aldrig på den dan. På lördag ska jag stå som nummer ett på bowlingen hihi. Brukar ju jämt komma sist även när jag spelar med barnen, men känner på mig att jag har turen på min sida hehe. Å så ska vi äta riktigt god mat, mums. En stor köttbit vore inte fel.


Nämnde jag att jag bara loooove mina nya skor. Väl värt ett halvårs väntande. Sköna, snygga och ekologiska. Det säger väl allt.Kram

2 kommentarer:

  1. Ja vi får väl se vem som blir nummer ett på bowlingen..... ;) kram

    SvaraRadera
  2. Lycka till med bowlingen! Jag tror på dig! De där skorna har jag aldrig sett på dig vad jag minns!?
    kram Linda

    SvaraRadera