onsdag 4 januari 2012Här ser ni en riktig livsnjutare. Hon ser så himla cool ut när hon ligger så här och öronen står rakt upp. Kika in ögonen, de är lite läskiga hihi. Och just nu ligger hon framför kamin och njuter av värmen. Idag har vi besökt vetrinären och det är inte kul alls fast efter tag kom vi på ett knep och då gick det så snabbt så att ta den däringa sprutan.


Just nu provar vi oss fram med att använda sele i stället för stryphalsbandet och kors i taket så är hon än så länge mycket lugnare med den. Sen får vi se när vi möter katter och hundar hur mycket jag kan kontrollera yrvädret. Övning och beslutsamhet är rätt bra med hundar, men tyvärr saknar jag de förmågorna att utföra just de sakerna.


Idag kom mina superfinsnyggacoola helt undebara skor. Kärlek direkt. Har jag sagt att jag är sko galen? Och då menar jag att tokigt, korkat och urbota dumt skogalen. Men nu lovar jag dyrt och heligt att efter Kavat skorna så ska jag inte inhandla några skor på super länge. Förutom om det dyker upp ett par Doc Martins till Myran och Rasmus eller om det är till ett super bra pris eller om någon tvingar mig eller om det gäller liv eller död eller om jag blir kär igen eller....eller bäst om jag inget lovar. Skönt att vi klara upp det puh, blev lite svettig där ett tag. Inga skor på ett tag är ungefär lika hemskt som ingen dusch på en vecka. Hemsk tanke. Nu lämnar vi detta.


Tack alla idag som kom till butiken och hjälpte mig tömma Green Gate hyllan. Ni förgyllde min kväll. Tänk vad glad jag blir när ni tar av eran tid och kommer och tjatar lite med mig hihi.
Kramars på er

2 kommentarer:

  1. Tack själv för att du står ut med tjatiga mig. :) Har förresten skickat ett mess till dig. Glömde dock att skriva att jag gärna tar den där stora gratängformen om du hade den i kiosken. Vågade inte skicka ett mess till. Du kommer la drömma mardrömmar om din tjatiga svägerska! haha. Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Ja du är SKOGALEN! ;) hihihi Jag hade gärna hjälpt dig tömma hyllorna i butiken, men just nu står porslinet framme hela tiden för det finns inte plats i skåpen! Jag får inhandla allt efter 1 mars! ;) kram Linda

    SvaraRadera