fredag 25 november 2011Gammal bild på köket och jag kan säga att så där rent och pryttelfritt är det verkligen inte nu. Tror jag ska skala bort alla mina saker som är överallt. Där vasen står nu ska två hällar sättas in. En induktionshäll, äntligen..finns inget bättre än induktion. Vi hade det innan gasspisen. Sen så är det en grillhäll, yummie yummie vad gott det ska bli att kunna få lite grillkänsla inne. Hällarna är redan här, men inte isatta så jag kan säga att det ser just nu för bedrövligt ut.


Fredag idag mina vänner fy vad gött! Kläderna tvättade och senare blir det till att inhandla lite gott dricka efter jobbet. Hann inte igår. Leta ju som en tok efter min undebara iphone som kommit på villovägar, men som nu kommit hem. Sicken tur. Ikväll så ska vi bowla och jag lovar er att jag förlorar stort, men tur att jag är en riktigt bra förlorare hihi!
Nu måste jag fixa håret innan jobbet så ha det nu en riktigt fin, men blåsig fredag


Sandra

3 kommentarer:

 1. va rädd om håret och glöm inte balsam! ;)

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du får riktigt kul i kväll och vinna är inte ett dugg viktigt i dessa sammanhang! :) Köket är såå fint och det är det säkert nu med!
  Typiskt att vi inte kunde vara barnvakt! Hade sett fram emot att träffa Lillprins Bus! :( Vi får ta det en dag snart!!! kram Linda

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att vara en bra förlorare- det är inte jag;) Snyggt kök. Kram

  SvaraRadera