söndag 27 november 2011

"Blackboard" 470 kr.


Har de blåst eller har de blåst idag eller? Höll nästan på att blåsa bort nere vid torget idag. Tur att strömmen kom tillbaka annars hade det varit lite tråkigt, men tack vare gasspisen och vedkaminen så klarar man sig ett tag iallafall. Men i butiken idag var det inte varmt, brrr. Och senare i stallet var det mörkt. Fick chansa på mockningen att jag fick med allt och när höet skulle göras iordning så fick man känna sig fram i mörkret. Tur att man inte är mörkrädd.


Hade riktigt kul i fredags på disco för gamlingar. Ja tydligen har man blivit gammal fast jag känner mig som tjugo hihi! Jag vet att jag inte är ensam om det. Nästa lördag kör vi en runda till fast denna gången är det en kär vän som fyller trettio (tjugioett egentligen) och då hoppas jag på en lika trevlig kväll.


Idag kör jag en förhoppningsvis sista kväll med onyttigheter för nu ska denna otränade och slöa människa försöka seriöst att loosa minst fem kilo på två veckor. Kommer att bli så tråkigt, men det är ju för ett gott syfte. Gissar väl på att det slutar med att jag gått upp tre istället som vanligt. Jag och viktminskning går ungefär lika bra ihop som jag och spara och det vi ju alla att det är ett stort disaster. Hatar begränsningar. Men jag ska ge mitt allra bästa så långt jag orkar.

Tycker faktis att det är kul att styrketräna nu och promenader älskar jag så egentligen skulle det inte vara ett stort problem.


Dax att chilla med en film

5 kommentarer:

 1. Lite mysigt med blåst när man kan kura i hop sig inne.. Strömavbrott funkar ju också, bara man är redo med ljus och ficklampor:) Men kära Sandra 5kg på 2 veckor? varför på så kort tid? Hoppas du får en toppen fest nästa vecka också. Och hojta gärna till när du fått in mattallrikarna från IB Laursen.. Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. och din tavla är underbar...

  SvaraRadera
 3. Jag har funderat på om jag ska köpa den där tavlan... :) Blir inte mindre sugen nu! Lycka till med allt, men jag tycker att du är fin som du! kram Linda

  SvaraRadera
 4. väldigt fin tavla! var kommer den ifrån och vad kostar skönheten?
  finns den att köpa i din butik?
  hälsningar från en framtida kund

  SvaraRadera
 5. Tavlan har jag gjort och kostar 470 kr. Alltid trevligt med nya kunder :)

  SvaraRadera