måndag 24 juli 2017

LYCKA INOMBORDS ALLTSÅ


Hur snabbt går inte dagarna alltså?! Jag hinner inte med. Hinner inte med att njuta. Eller ens tänka. Men jag mår så sjukt bra. Inombords. Den känslan är obeskrivlig. Dom sista somrarna har jag ju haft ett litet vemod i mig som skavt och pockat på uppmärksamhet, men nu är det borta. Och jag känner mig så fri. Lycklig. Och helt jäkla fantastisk. Fast tro nu inte att jag inte har kvar det där andra tråkiga sakerna som drar ner en som typ dåligt samvete, dåligt självförtroende och lathet. Men vet ni vad? Jag kan handskas med dom. Dom är ingenting mot det där inuti som gnager och förtär. Som sagt så jäkla fri. Halleluja!!!(det ordet alltså, kan aldrig stava det rätt. Tack och lov för autokorrekt och stavningskoll). 


Semester nu och hälften har ju passerat så ångesten börjar ju komma lite smått, men jag ska försöka mota bort den och bara njuta. Jag gillar ju mitt jobb så det kan vara rätt skönt att börja jobba med fast semester är ju obeskrivligt. Himmelriket på jorden. 


Vi har chillat, jag har försökt blivit klar med biblioteket på altan och haft det gött. Åkt lite båt, vattenskoter, ring och legat vid poolen. Jag har såklart lyckats med det omöjliga att välta en vattenskoter helt upp och ner. Någon sa att det var omöjligt typ, men är det något jag är bra på så är det att göra det omöjliga möjligt. Någon bara skaka på huvudet och sucka. Jag antar att han inte ens orkar bli arg längre. För några år sen lyckades jag ju köra sönder skotern på premiäråket ops. Då var han inte glad. Nu hade han precis fått upp en uns av tillit för mig att återigen styra en vattenskoter och så gjorde jag bort mig haha. Jag känner mig hopplös ibland. Men det är alltid kul att köra vattenskoter och barnen älskar det. 


Nu ska jag gå ut och måla. Ha de fint

5 kommentarer:

 1. Den där känslan ska man passa sig för ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. lyckokänslan eller klantighetskänslan ;)) tycker man kan unna sig lite av det när det väl kommer. Det varar ju aldrig för evigt

   Radera
 2. hehe nej det gör den verkligen inte..

  SvaraRadera
  Svar
  1. men då kanske man ska unna andra folk att få känna den om än så bara för nån minut eller två innan man är där å är negativ. Tur då att jag inte lyssnar på andra ;))

   Radera
 3. Haha toppen att du går din alldeles egna väg och står på dig ;)

  SvaraRadera