lördag 21 november 2015

ATT FÖRA ETT LEGACY VIDARE





Jag åkte iväg direkt till stallet efter jobbet för att mocka innan vi drog till Skövde. Jobbade in lunchen och försökte vara tidseffektiv som satan. Fick ju typ tvinga min flitiga mor att jag minsann kunde mocka till mina egna hästar någon gång i veckan. Har ju det så förspänt att min kära mor och far oftast har mockat till hästarna i stort sett varje dag. Inte så att jag har tvingat henne. Definitivt inte. Hon gillar det. Och jag har känt att jag vill verkligen inte ta ifrån henne det. Själv förstår jag henne precis. Stallet är the place to be för att komma till maximal rofylldhet.







Och glömmer man stänga dörren till mjölkrummet så händer oftast det här. Och då får man alltid bjuda på morötter. Ok, det är inte godkänt egentligen då det blir ibland att hästarna står och trycker utanför och det är inte alla som gillar det fast jag älskar det. Och ibland får man väl fuska lite? Är det så att dörren är öppen när Candy är i närheten så går hon in. Och Wilma. De där här inga spärrar alls. Finns det möjlighet till käk så tvekar de inte. 






Och är man liten så får man tjuvkika mellan mammas ben och önska att man var lite större. Shit så jag gillar den där killen. Hur kan man någonsin skilja sig från sånna där små. 



Idag var vi sjukt effektiva på handlarfronten också jag och kidsen. Okej, jag och de små iallafall. Vi hann in till Commerce och köpa en julkalender på Glitter till min smyckestokiga tjej och sen vidare till Elins esplanad och köpa pokemonkort till den tjatande och mest övertygande lilla kille som verkligen vet hur man surar på hög nivå. Han tar surheten till en sjukt hög nivå. Det är liksom inte ens värt att sätta emot för det mesta. Sen in och handla mat för alldeles för mycket pengar att jag grät många tårar invärtes när jag drog kortet. Sedan snabba ryck till Granngården för hästmat. Allt detta gjordes på två timmar och en kvart. Kan man möjligtvis kalla mig briliant på snabbshopping också? Betänk att jag hade kids med också. Dom brukar oftast vara väldigt slösaktiga med tiden. Dock har jag drillat mina i detta. Det och att "fint folk kommer sent". Stående kommentar från mig om dom klagar på att det är pinsamt att komma sent. Och sen så håller jag oftast ett långt föredrag om att det är sjukt oartigt att komma före utsatt tid. Vem hatar inte att folk kommer före? Jag gör det. Hellre tio minuter sent än tio minuter tidigt. Så det är ett av mina arv till mina barn. Jag har själv fört över det från mina föräldrar. Och ja, jag tyckte också det var pinit som tusan, men jag överlevde ju och nu har jag drivit den kunskapen vidare. Med åren blir man vis.






men kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar