söndag 19 april 2015

BÖRJAN & AVSLUTSer ni???? Jag, Sandra, har äntligen gjort lite synbar nytta. Stog ute igår halva dagen och murade upp denna och det var inte varmt precis, men jag är så stolt över mig själv. Det gick dock åt ett antal cola burkar för att hålla motivationen uppe fast det var det värt. Till denna koloss gick det åt 18 "dubbla" lecablock och fem säckar finbetong. Så mer betong ska handlas in för nu gäller det att haffa motivationen när den väl kommit. 

Igår så lyckades jag ta ner gamla muren också som jag haft en sån ångest för. Dels för att min far gjort den så fin och dels för att det såg så sjukt jobbigt ut. Hade som ett krav att den skulle rivas förra sommaren och det gick ju som väntat inte så bra. Så häromdagen sa jag till storebror att han fick hundra kronor om han tog bort den så då började han och kämpade väl och jag avslutade i stort sett resterande, men han var väl värt pengarna då han BÖRJADE. det är ju det som oftast är så svårt, just börjandet. Och förlåt, avslutandet med. Sammanfattningsvis har jag alltså både svårt med börjandet och avslutandet. Trevligt att få veta nya saker om sig själv varje dag. 


Igår var vi och bowla på kvällen och avslutade med en lyxshake på Max, yummi. Nu ska vi troligtvis åka in till byggvarohandeln för att införskaffa virke till altanen så vi får ordning någonstans. Sen så ska jag fortsätta gjuta. Ska passa på att gå ut och kika hur min murning klarat natten. De blir som ens små bebisar de där murningarna. De ska passas på och vattnas för att inte torka för snabbt. 

ha de nu riktigt trevligt

2 kommentarer:

  1. Jag kanske är lite koko nu men vad ska det bli? En mur? Ser snyggt ut iaf! ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. klart du inte är koko Ida :) Det ser inte så värst mycket ut för världen precis, men det ska bli ett miniväxthus... när det blir klart.

      Radera