måndag 29 juli 2013

Kavaj frossa

Luxury by Moondust ( Modesto) 700 kr  hm 399 kr


Var ju en sväng i stan igår och fick än en gång upp ögonen för Lindex märke Holly & Whyte och blev en aningens kär. Så klassiskt, så tidlöst och så blått. Har aldrig varit en blå människa, men det ska bli ändring på nu. Den grå kavajen fanns i blått och den, den är så fruktansvärt snygg på att jag bara måste ha den. Mitt måndags tips är att besöka Lindex och dö en liten smula. 

Gillar ju hm: s kavajer starkt med och den där i manchester vore ju trevligt. Jag gillar manchester, men har inte burit det sen jag köpte mig ett par crocker på jc i åttan eller nian så klart manchester ska få komma fram lite mer. 

Kavajen/ Blazern från Modesto är ju helt sjukt snygg. Ni måste bara gå in och titta på de andra bilderna för baksidan är så fin. Det är tjockt, härligt tyg och den andas lite sådär vardagslyx. Nu på rean, men inte många storlekar kvar. 


Nu ska jag skjutsa Myran ut långt till skogen för att leka med hennes kompis och lilla lillebror ska till dagis och jag, jag ska kioska haha. 
Kram på er

2 kommentarer:

  1. Håller heeeelt med om Holly & whyte! Prövade ett par plagg idag men tyvärr är man ju fläskigare än fläskigast nu så jag kan bara fortsätta drömma. �� kram

    SvaraRadera
  2. du har ju världens sötaste mage... tyckte hm hade jättesöta gravid kläder nu. När jag var i väntans tider fick man vara glad om man hitta ngt som inte såg ut som ett tält. Förutom mina röda byxor. Dom var jag nöjd med ;)

    SvaraRadera