onsdag 27 mars 2013




Här har jag och myran suttit och pysslat sådär på kvällskvisten med sömnen liggandes halvkliande i ögonen. Vi ska bjuda på lite påskefterrätt på fritids och då vill Myran absolut ha kladdkakemuffins och såklart får hon bestämma. Och för att påska till dom har vi tillverkat lite påskdekorationer att trycka ner i de stackars ihopsjunkande bakverken. Blir nog super fint.

Nu ska jag ta en dusch och gå upp och se klart "Luftslottet som sprängdes" och hoppas på en trevlig sömn och såklart vakna utvilad, pigg och fräsch. Det är väl inte för mycket begärt?!

Imorgon är det en del på schemat och mycket som måste bli gjort innan fredagen, men jag antar att jag inte kan träna igen alla dagar jag missat eller mer skitit i att träna på en dag? På fredag blir det utgång och det är så himla välkommet. Denna människa ( jag då förstås) är i behov av att lämna mamma jaget hemma och bara bli Sandra för en liten stund. Därför kommer jag mest definitivt sitta och ta en kall vattenmelon breezer ihop med mina bröder och skratta och diskutera och troligtvis kommer vi tycka olika haha, men det är ju det som är livet. 



Kram på er alla fina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar