måndag 21 maj 2012

kläder till tweenies


Översta bilden lånad från www.zara.se och nedersta från www.polarnopyret.se


Sån här avslappnad och skön stil vill jag att mina grabbar ska ha. Är ju inget för en massa tryck och annat plottrigt. Förutom the Brands schyssta kläder som har rätt stora tryck, men där handlar det mer om bokstäver och siffror, det gillar jag...oftast. Noop, mer classy för min del, men nu får jag ju tyvärr inte bestämma så mycket längre så då blir det som de vill och så ska det ju vara fast jag önskar att de tyckte mer som jag.

Åker på att köpa DC skor till storebror och de är jag inte förtjusta i, men kan inte säga nej nu när jag handlat på tok för många onödiga skor till mig. Som tur är finns det en butik på nätet som har de skorna lite billigare än flesta andra shopperna. På tal om skor, hittade mina sköna sneakers från hm i gömmerna idag och de ska jag genast tvätta upp och börja använda. Älskar dom och priset. Sköna, snygga och billiga. Praktiskt taget omöjlig kombination, men den går att finna.

Imorgon blir det jobb jobb jobb hela dagen. Först kiosken och sen skolan. Ska måla stolpar, möbler och fixa till det lite utanför kiosken så den är fit for fight innan öppning. Känns faktiskt lite kul.Kram på er


1 kommentar:

  1. Jättesnygga kläder! Jag minns inte att killarna i min klass när jag gick i skolan var så där coola och stiliga :)

    Jag önskar dig en strålande dag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera