måndag 5 mars 2012

tavel tips


Ett tips som jag tycker om är att köpa tavlor på loppis eller liknande och slakta innehållet och bara använda den fina ramen som blir så mycket finare bara som den är. Här satte vi upp en inspirationsbild i mitten, men den är så snygg bara i sin enkelhet med. Tycker om träfärgen mot allt det vita nice´t.


Härligt att myran blev dålig tre timmar in på första arbetspasset på typ en vecka så det var bara för henne att åka hem. Så trött på dessa baciller hit och dit. Själv har jag ont i halsen och täppt i näsan blää. Ja ja snart är det vår så bara uthärda och tänka positivt.


Lite smått sugen
på att go crazy. Bara flippa ut och dansa på borden. Det var ett bra tag sen man gjorde det hihi. Kanske man ska ta och gå ut i helgen. Blir lite extra sugen när man hör bra musik. Jag ska nog gå runt och plocka upp intresseanmälningar.

Mycket bra svensk musik just nu tycker jag, helt otroligt. Dessa går på repeat i lurarna och hjärnan: Kungsholmens Hamn-Melissa Horn, Vårens första dag-Laleh, Lilla lady-Daniel Adams Ray, Tröjan du hatar-Norlie & KKV. Så bra, så bra.


Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar