lördag 10 mars 2012

spiro från mio


Idag ska vi mot större vyer och då ska jag försöka att utnyttja min presentcheck på mio och köpa en sån här pall, färgen har jag inte riktigt bestämt än fast det lutar åt en gul. Innan jag åker ska jag nog checka mitt lönekonto så det inte ekar tomt, känns som jag har trott att jag är miljonär denna månaden så nu är det bäst att jag tar ner mig själv och parkerar fötterna på jorden igen. Sitter faktis och har lite ångest, vågar liksom inte gå in och kika, vill tro att jag är snuskigt rik. En liten stund till bara, sen ska jag gå in och kika och inse fakta, promise.


Idag ska vi åka på semelbuffé och bara trycka i oss semlor jag och Rasmus, gud vad gott. Sen blir det inget mer moffande för nu har jag fuskat massor och det lilla jag förlora förut har kommit tillbaks. Konstigt att det är svårt att bli av med, men lätt att få tillbaka.



Det där gäller bara kilon, för en plånbok till exempel är ju jätte lätt att bli av med, men super svår att få tillbaka. Och vänner, där det är lätt att man blir av med dom om man gjort något fel och hur svårt är det inte och krypa till korset och be om förlåtelse för att få tillbaks dom. Eller inspirationen, den kommer så fort ibland att man inte hinner med att få något gjort, men när den lämnat en så kan det ta veckor innan den behagar att komma tillbaks. Alltså borde det ju vara likadant för det där med kilon, helt klart. Skit lätt att bli av med och så svårt att få tillbaka trots chokladmoffande varje kväll. Då hade livet varit lite lättare, bokstavligen och bildligen.




Ha en fin dag alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar