tisdag 6 mars 2012

sommarlängtan


Saknar sommaren just nu så jag kikade igenom lite gamla pics. Fick bara världens största leende när jag ser mina sötingar och kli i fingrarna när jag ser trädgården. Å sommar kommer du snart?! Fast först vill man ju njuta av våren.
Idag cykla jag allt till dagiset och jobbet och det tog exakt 40 minuter, men hem kära vänner tog det en timme, en timme!!! Jag är sjukt otränad. Orkade inte alls både lillprins Bus och myran, men det är nästan 40 kg extra tyngd så lite skillnad är det ju. Fick gå halva vägen, men det var helt ok ändå, men tveksamt om jag gör om det.
Måste dra mig till Skövde för att inhandla lite proviant och annat. Det som står på min absolut viktigaste inköpslista är kraftfoder till hästarna, cykel till myran och en bättre ryggväska till Smilla. Och troligtvis allt till samma pris som de par av skorna jag ville ha haha. Och det tråkigaste och dyraste: mat. Sånt slöseri med pengar.
Kram på er

4 kommentarer:

 1. När man ser den längtar man till sommaren så man dör.. du har så fina barn och fin hund! och så är du väldigt FIN själv :) Hälsa skövde och tänk på mig när du är i djur affären för jag älskar att va i djuraffär :) kram

  SvaraRadera
 2. jag ska definitivt tänka på dej i djuraffären. å hade nog gjort även fast du inte sagt att jag skulle hihi!

  kram på dej min fina vän

  SvaraRadera
 3. jösses vilket fint kort! så mycket kärlek i den bilden:)Kramar från åsa

  SvaraRadera
 4. Ja visst är dom söta! Myran är ju definitivt lillprins Bus stora idol:)

  Kram på dej tillbax Åsa

  SvaraRadera