onsdag 28 mars 2012

hjälp tackBilder lånade från www.bagarenochkocken.se


Ok, nu är jag nästan säker på att jag ska köpa en sån här för skatteåterbäringen, men osäker på vilken färg. Förra året när jag tänkte köpa den så var jag bombsäker på rosa, men nu tvivlar jag. Inget bra alls. Det ända jag vet är att jag ska ha en sån här. Den finns i vitt och beigt med, men orkade inte ta med alla färger här. Vill ni kika på alla färger gå in på deras webbutik. Sätter dock en varning på den sidan för man blir helt ha-galen. Eller jag iallafall, vet inte vad ni andra går igång på haha.


Nu blir det snart lite onsdags mys med film och thai käk. Ska bli så gott, mums.


Motionen än så länge denna onsdagen är en timmes promenad på morgonen, tror inte jag gymmar idag, men det vore sjukt bra om jag gör det.
Kram på er

5 kommentarer:

 1. Rosa klart snyggast;) men jag skulle nog tröttna på färgen, grå eller vit skulle det stå emellan om jag skulle köpa:)kram åsa. Och du, 1 timmas promenad är gott nog för dig, hoppa gymmet en vecka till du, du har ju nyss varit sjuk...Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. kram från åsa 2 gånger.. de du:)

  SvaraRadera
 3. Jag håller nog med Åsa... Grymt fina allihop! Vågar man fråga vad de kostar!? Jag kan ju gå in på sidan förresten... Inget för min plånbok i alla fall! Här ska handlas rosor och andra härliga perenner för pengarna! :) Tänkte att du kanske kunde följa med någon dag!? Melldala kanske!? Det var ett tag sen sist! kram Linda

  SvaraRadera
 4. Gött tjejer att ni säger vad ni tycker! Jag hör rosa... Fast det är ju det om man tröttnar vilket jag gjort med mina röda apparater, men men.

  Linda: den kostar några slantar men det är den värd. Det är därför man får passa på när man får lite extra cash annars har man ju aldrig råd. Klart jag vill följa med dig till Melldala. Har inte varit där sen vi var där sist. Har börjat att rensa lite i trädgården och ser till att skaffa nya plantor till dig.

  Åsa: Önskar att promenaden räckte men gymmet är ett måste känner jag fast o så tråkigt innan man kommit igång.

  Tack för eran hjälp iallafall girls!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar både den rosa och den blå!

  SvaraRadera