söndag 11 mars 2012

black is my colour
Lite pics från butiken denna fina söndagen. Tog mig en cykeltur upp dit och sedan vart det en kort promenad. Undebart fint väder, man vill bara ut och pyssla i trädgården, men våran är inte så rolig just nu med lera och jord överallt tack vare Smilla. Ska nog snart ta och börja och klippa ner allt i landena, men vågar inte riktigt börja än. Och när jag var på trädgårdsskattletande så såg jag tulpanlökar som titta fram och pionskott OCH det bästa av allt är att min buskpion lever och så också min svavelpion jippi jippi.Surfade runt lite och hitta superfina sängkläder på hm i linne och letade efter Minnetonkas till myran. Inte för att jag ska handla, men alltid kul att se framemot något som man vill ha. Som man kan skriva på önskelistan hihi. Den är lång den. När jag var liten skrev jag alltid shoppinglister ifall jag skulle bli miljonär. Så ni, jag har inte blivit sån här ha-galning utan jag har alltid varit det. Fast förut var det hästgrejor och nu lite blandat. Är inte så petig bara jag får sakerna. Give me, give me. Helt knäpp.Bara så ni vet så värdesätter jag mina levande "saker" högre än de icke levande sakerna även fast det kanske inte alltid låter så. Jag blir väldigt glad åt små saker som att se ett frö växa upp och bli stor, en undebar promenad med min fina hund som av något mirakel inte drar, mina vackra barn som leker med varandra istället för bråkar eller bara en solig dag.
Kram på er alla fina

2 kommentarer:

  1. Hej vännen! Äntligen har jag landat och kan ta mig tid att läsa din underbara blogg och lite annat lugnt och trevligt! Lika underbara foton här som alltid och härlig text! Den där tavlan är bara sååå fin! Stegen med för den delen, men den är inte för min plånbok - lika tom som din! Och då kan jag tillägga att jag inte unnat varken mig eller barnen nått... That's life tyvärr!
    kram Linda

    SvaraRadera
  2. nej stegen är lite för dyr för mej med hihi! Men ni har ju "fått" ett hus. Det är ju inte fy skam å tänk vad roligt ni kommer ha att planera och verkställa alla planer och framförallt att drömma om allt man vill göra. Det tycker jag är bäst å passar alla plånböcker, både din o min :)

    Kram på dej, synes tomorrow

    SvaraRadera