måndag 12 mars 2012

älskar tegel


Helt undebara matrial och färger att man bara smälter. Det härliga turkosa tårtfatet från Gerbera möter den råa tegelväggen och sen så klart det ljuvliga glaset toppat på det. Vilken kombo. Det som fattas är en en smarrig prinssestårta under den bara, mums.



Idag grillade vi korv med bröd och det är ju aldrig fel. Vi hade bra arbetsuppgifter tyckte jag. Myran passade korvarna och jag städade altan. Har ju hämtat mitt fina bord, men det är så stökigt på altan just nu med två bord då jag inte riktigt vet vad jag ska göra med det andra bordet så inga bilder än.



Känner att denna undebara årstid, våren, ger mig ny energi. Man känner livet i sig när det är vår, som en viss man utryckte sig. Och det stämmer så bra. Jag bara va på det bästa humöret idag trots utebliven promenad i det vackra vädret. Blir lite sur om jag missar att gå i det fina vädret, älskar att promenera.


Smilla var ute och sprang i leran idag så hon fick sitt första tass avsköjning innan hon fick komma in i huset. Hon har nämligen skitat ner hela soffan med tass avtryck och hår. Måste köpa nya svarta överdrag innan jag blir tokig.


Näpp, nu ska jag inta soffan



Kram på er

4 kommentarer:

  1. Kom på nu att jag hade ju en sak jag skulle prata med dig om! Glömmer jämt bara! Jag tänkte nämligen häromdagen att du snart kommer att gå ut och börja greja i din underbara trädgård. Då kommer du att hitta massa försått och för stort osv. Eftersom jag nu har en trädgård igen :) så tar jag hemskt gärna emot dina små plantor som inte får plats! :) kram Linda

    SvaraRadera
  2. vill också ha en fin trädgård:( men har ingen inspiration.. Kan bara lova att fläckar syns MYCKET bra även i en svart soffa:)Kramar från Åsa

    SvaraRadera
  3. Hallå tjejer!

    Linda: du får mer än gärna överskottet vilket brukar var massor. Mycket akleja och så har jag massor av engelsk vildvin och gräslök som jag vet just nu. Och stor vallmo, superfin.

    Åsa: Nej det är ju det här med inspirationen. Du har väl inte en superstor trädgård? Då skulle jag satsa på upphöjda bänkar som får ta rätt stor plats. Minst krävande och roligt att odla i. Kan tänka mig att fläckar syns bra i svart men här är det hundhåren som är den värsta boven. Får nog ta med ett gäng hårstrån när jag väljer överdrag hihi

    kram på er

    SvaraRadera