fredag 6 januari 2012Mmmm paket. Finns det något roligare (ja visst finns det säkert tusen grejjer, men de stuntar vi i just nu, utan nu håller ni med mej bara), det är så förväntansfullt och spännande. Innehållet kan ju visa sig vara sååå mycket bättre än man föreställt sig eller så oerhört värdelöst som man förträngt att det kunde vara. Om det blir det sista så är man glad att man inte köpte det till full pris. Fast om man hade gjort det så hade man troligtvis lämnat tillbaka det. Funderingar, funderingar.


Är sjukt sugen på godis, choklad, cola eller ska man bara säga socker. Nu har jag småförbjudit mig på att hålla mig borta från detta otyg så mycket som möjligt. Jag klarar ju inte av att helt vara borta, men håller mig till kvällarna på helgerna och helst ingen cola. Sjukt mycket kalorier i en sagoligt god kall cola burk, typ lika mycket som jag gör av med på 12 minuter på croosstrainern. Kan förstå varför jag inte gått ner och förundras över att jag inte väger 150 kg, så mycket onyttigt som jag stoppat i mej.


Nu ska jag snart bege mig ut på andra promenaden och hoppas innerligt att solen värmer för imorse frös jag så mycket att jag hade starka funderingar på att lägga mig i diket och sova istället för att gå hela vägen hem. Och då var det bara -1 grader. ja ja vet att jag är en vekling.
Ska ta och förlora i lite kortspel nu medans jag väntar på min promenadpartnerajöss & ajöken

1 kommentar:

  1. Ja det beror ju så klart på hur man ser det- men att få ett paket- det är speciellt ger en härlig förväntansfull känsla;)Kram Johanna

    SvaraRadera