söndag 29 januari 2012

Lite pics på gårdagens fynd.Jackan handlade fina Alex åt mig fast den ska vara till myran som var halvglad. Hon tyckte tyget var lite slemmigt hihi. Själv skulle jag kunna tänka mig en sådan jacka med. Är rätt trött på min svarta skinnjacka som förresten har en färgfläck som ser ut att vara måssskit och en tappad knapp så tekniskt sett så vore en ny jacka helt försvarsbart att köpa och vore det till samma pris som myrans hade det inte varit fel.


Igår var det lördag och vi gjorde fyra satser med trolldeg och skapade hej vilt. Jag skapade kanske lite mindre galet utan tänkte förstås enformigt och bara gjorde fjärilar. Sen ska de målas och bli så fina så. Tyckte dock att lördagen var väldigt tom då jag saknade mitt godis och en bra film. Istället blev det morötter och skit tv. Inte undra på att jag var lite depp hihi.


Nu ska vi inta bilen och sikta mot stallet. Tar med oss lilla vovven som också lider av extremt deppighet på grund av uteblivna promenader. Hon älskar stallet, lukterna och vidderna. Sedan hämta upp alla bort tappade barn lite överallt och ta en sista myskväll framför teven med en bra film och godis.


På måndag är det bara boring shit to do. Det ska tränas no matter what, jobbas och städas, men ska bli rätt skönt det med. Har latat mig lite kan man säga så har några dagar på mej att skärpa till mej och få huset att skina. Jag ska också ringa lite samtal. Spännande samtal, hoppas jag, om butiken och lite annat. I vilket fall ser jag en ny vecka som en ny positiv start. Hoppas ni är med mej!?


Och Sofia grattis till ditt tårtfat, för det var det du ville ha va? Du får det imorgon efter vi har mockat skit, tittat på hovslagaren och mössat i oss en pizza med flötig sås och testat ditt Mario Cart hihi!


Kram på er

2 kommentarer:

  1. Det va ett rent nöje att få hjälpa till! :) den är super fin! Blev sugen på en till Wilda, men va osäker på vilken storlek jag skulle ta. Jag tog den sista i 122 iaf kan jag meddela. Hoppas Tyra vänjer sig vid materialet! Haha. Hon är för go! Jag skicka in Jonas med jackan för vi hade lite bråttom å jag visste att jag antagligen skulle stå å tjata med dig om jag gick in. ;) kram kram

    SvaraRadera
  2. Haha! Gjorde samma knep med Rasmus härom dagen hos er när jag låna en blöja. Man har brått men ändå måste man tjata sig blå

    SvaraRadera