tisdag 31 januari 2012Äntligen lyckades jag att pyssla lite med barnenOch äntligen har man fått jobba. Hatar när man kommer ut ur rutinerna för det blir ju så mycket bökigare när man ska tillbaka sen, men som tur är så brukar man komma in i det fort. Alla friska, än så länge. Det ända dom lider av just nu är att inte lyckats att stanna kvar i sina sängar när jag lagt dom, speciellt den där lille. Han kan va uppe ur länge som helst.


Fick myrans skor idag, snabb leverans minsann. Bara plus till Babyshop. Myran var lagom road och ville bara spela på Ipad:en. Storebror tyckte dom var coola och ville prova. Han fick på sig dom precis och önska sig ett par likadana. Han kunde till och med tänka sig betala lite själv. Det kallar jag framförhållning och intresse.


Så vi goggla och kika runt tills vi hitta ett par i hans storlek och hundra kronor billigare än myrans. Då var det ju bara att slå till. Spännande och se om han får användning av dom eller om dom mest passar typ i Sälen. Ja ja den som lever får se.
Kram på er i mörkret

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar