måndag 26 december 2011

Hallå hallå!

Lite dålig uppdatering, men livet hinner ifatt en ibland och så mycket intressant har jag inte att skriva om. Har inte tagit några värst bra kort heller förutom på guldklimparna, men de behåller jag för mej själv.

Julaftonen rulla på bra och barnen var glada för sina klappar själv fick jag en våg och en jogging/cykelvagn så någon tyckte att jag borde röra på fläsket lite mer....hihi! Vagnen tänkte jag köpt i våras, men ville inte lägga mer pengar på det eftersom jag har en duglig ( läs ful) cykelvagn redan och vågen i källaren hade batterierna gett sig på och då har jag tjatat om nya så jag antar att jag grävt min egen grop. Inga snygga skor fick man...tur att man fixar det själv.

Var hos Design by E i fredags när hon reade i butiken ( jag till och med la om mitt jobb för att hinna dit, seriöst) och handlade mina efterlängtade lampor och en super snygg tine.k lampskärm. Blev ett spontan köp på ett snyggt bord också...har inte vågat nämna detta dock. Tror inte det uppskattas. Men en sak är säker att det är lungt min favorit butik. Gillar stilen, sakerna och den trevliga ägarinnan.

Imorgon ska det jobbas sen sätta upp resten av panelen i vardagsrum och sen måla måla måla och spika lister. Nu har jag malt på om en massa oviktigt, så varsegod.



Ajöss & Ajöken

3 kommentarer:

  1. Hör att du har mycket att stå i i morgon- här ska det jobbas- blä skulle hellre vara hemma och fixa jag med...Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Ja vad ska man säga... Antar att det var T som gav dig de där prylarna... Bra grejer men jag hade aldrig vågat ge bort nått sånt! Själv ska jag ta tag i livet efter nyår, som vanligt... Det kommer att bli såå fint i vardagsrummet och lamporna var underbara! kram Linda

    SvaraRadera