måndag 3 oktober 2011

Hallå hallå

Inlägg utan bild idag då kameran har semester och fantasin tryter på att hitta andra bilder.
Har haft en fin helg med vänner och så lite shopping på det. Plus att min snälla snälla vän gjorde iordning mitt hår trots att hon jobbat hela dan, super tack!

Fick min fina jacka idag och jag är såå nöjd, kanske jag kan lära mig att ta med självutlösare så ni får se hur den ser ut live on me. Brukar ju använda mig av mina kära små hjälpredor, men de lyssnar inte riktigt på mina direktiv, hihi. Sen så kom mina snygga skor från Adidas med och de är ännu finare i verkligheten. Kan säga att denna ordern blev superbra! Imorgon kör jag premiär på båda.

Sitter här och skriver, dricker cola zero( i brist på the real deal) och lyssnar på spotify. Just nu kör jag all in på Britney Spears låt Criminal. Är helt såld på den. Vilken tur att jag har barn som inte vaknar ens om en jätte skulle komma instampandes och vråla. För jag kan nämligen inte lyssna på musik i låg volym utan jag måste ha högt, man får liksom inte in känslan annars.
Kram på er alla

3 kommentarer:

 1. hahaha Jag ser och hör dig ända hit! ;) Härligt att du haft en toppenhelg och inköp! Måste kolla in detta i morrn... See you! Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Fint att ha vänner som alltid ställer upp! Underbar helg!Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Den låten är grym att springa till!!

  Ha en fin kväll!
  kram CC

  SvaraRadera