onsdag 5 oktober 2011

By Koah Bronia boots Bild lånad från Miss gretaPrime boots. Bild lånad från tintin style


Swedish Hasbeens compat boot. Bild lånad från Country Dreams

Munderings kompagniet boot japoon. Bild lånad från Zoo village

Nu har jag skoångest eller beslutångest rättare sagt. Vilka skor ska jag välja? Help me please! Tycker alla är lika fina och ser nästan likadana ut så vi kikar på detaljerna. Jag tror jag kommit i skodjävulens klor. Lovar mig själv att de blir inga mer nu, men sen så ser man den ena skon snyggare än den andra och är fast. Sjukt beroende fast vet ni en del festar bort sina pengar och det är tydligen ok. Neej, skor är mer min grej. My babies eller mina mindre viktiga babies fast ändå superviktiga, haha! Äskar dom iallafall på ett konstigt sätt. Ja, ja vet att jag är lite störd, men jag bjuder på det.Idag ska man tydligen behöva tvinga sig in och handla mat i "storstaden". Så trist att jag dör, men ett välfylt kylskåp/frys gör att man känner sig nöjd inuti varje gång man öppnar dess dörrar för att ännu en gång komma på något fantasilöst att äta. Undra om de har Rice i någon butik i Skövde? Vill ha deras enormt stora slickepottar i alla dess härliga färger...ok nu är man tillbaka i fel spår igen. Mat skulle ju inhandlas, nothing else.

Har ni hört Rihannas låt Man down? Så bra att jag lyssnar på den non stop och sjunger med i min mindre braiga sångröst. Kör den på youtube till höger om er nu så kan ni tjuvlyssna och jag lovar att ni kommer att tycka om den. Mmmm så skönt sound.ajöss & ajöken2 kommentarer:

  1. Ja du... Jag tycker att nr 2 ser skönast ut, men nr 3 är fräckast... Jag har fått mina stövlar men de är supervarma så de får allt stå och vänta ett tag! Men jäklar vilken skomani du måste fått! ;) hihi kram Linda

    SvaraRadera