söndag 4 september 2011

The time is ready for tävling

Nu äntligen blev det av med ett foto. Så nu startar tävlingen och håller på till den 12 september. Reglerna är enkla det finns inga regler skoja bara klart det finns regler, hihi. Alla älskar ju regler...eller? Vinsten är denna sockersöta sockerskålen från Green Gate.* Skriv i kommentaren här nedan vad du tycker skulle finnas i butiken Villa Haga eller vad du tycker är bra av det som finns.

* Gilla Villa Haga på facebook.

Igår var det riktigt härligt med en ledig dag fast något shopping blev det ju inte. Jag fick slänga mig i bilen och raca till Skackastugan för Rasmus skulle vara med i Luffsarna. Så fyra timmar i skog och natur blev det istället och vet ni vad det var rätt skönt.

Sedan blev det lite plattläggning och städning av hus eftersom barna hade röjt. Det såg mindre fint ut om vi säger så med flingor, skor och leksaker överallt.På kvällen bytte vi ut myset mot nedmontering av hyllor, tv och hundratals dvd:er överdrev lite. Så nu är teven lite högre upp, ny dvd och surroundljud uppe på väggen och resten av skiten överallt i hela vardagsrummet. Jättefint. Avsluta kvällen med att somna i soffan.
Kollifink kollifink7 kommentarer:

 1. Självklart vill jag vara med och tävla! Jag tycker att det redan finns såå mycket fint och vispskålarna är nog en favorit om jag måste välja. Kanske du kan köpa in lite mörkblå saker om det finns - favofärgen du vet! :) Inget klagomål, bara en tanke när du bad om det! :) Gilla Villa Haga på facebook var länge sen jag gjorde och har gillat det flesta inläggen sen dess! ;) kram Linda

  SvaraRadera
 2. Jag vill också vara med.. Tycker som Linda att det finns fina saker redan nu! Jag gillar allt... Kanske fler färger på muggen jag köpte? vill ha flera sådana. Gillat Villa Haga har jag redan gjort tror jag.. Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Jag vill med vara med och tävla! :)
  Det jag gillar bäst med din butik är favoriterna Green Gate och IB Laursen, hade jag haft pengarna hade jag köpt allt du har från dom märkena! :)
  Det jag saknar här hemma är en fin tårtspade och en fin termos, så det skulle väl vara något sådant jag kan önska att det finns att köpa! :)

  Jag gillar redan Villa Haga på fb!

  SvaraRadera
 4. Det är ju GLASKLART att jag vill va med och tävla. :)
  Jag gillar allt med din butik som du kanske förstår eftersom jag har spenderat ett x antal 100 lappar hos dig. ;)
  Men nått jag skulle vilja se på Villa Haga just nu är den lila (både blommigt och prickigt) GreenGate serien, som du redan vet. :) Sen kan jag ju inte få nog av varken GreenGate eller IB Laursen så ständig påfyllning av dessa varor skadar inte. ;)

  Jag gilla Villa Haga på fb så fort jag fick nys om att du hade skapat den sidan!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag vill gärna vara med och tävla! Jag gillar blandningen i din butik som du har från det olika märkerna, sen gillar ja väldigt mycket dina tavlor och skyltar som du gör så lite mer av det kanske=) ska gilla villa hag på fb med detsamma! kram sanna

  SvaraRadera
 6. Va roligt med en ny tävling! Jag vill gärna va med!

  Gillat Villa Haga har jag gjort. Jag gillar det du har i butiken mycket men om jag skulle komma med nått mer så älskar jag att köpa glas i alla typer. Vinglas, vanliga glas, gamla glas osv. Jag har för mycket glas och Samuel sa att köper jag mer glas så dör han ;)

  Det är bra att du har öppnat den lilla butiken i Karlsborg det gillar vi! icke karlsborgare men ändå karlsborgare!

  SvaraRadera
 7. Jag skäms för jag har inte dykt upp än =(
  Men jag har spanat in flera ggr om vad jag vill ha. Nu fyller jag snart år,så jag tänkte även ta med min mor o visa nåt jag önskar mig i present, smart va? =)
  En glasklocka, kaffe skyltar och en rosa disktrasa känner jag att jag bara måste ha. Sen ser alla koppar så fina ut och vinglasen =)
  Jag tycker det ser ut som du har en väldigt härlig blandning och bra priser. På söndag hoppas jag på att hinna dit. Kram Anna Nyberg

  SvaraRadera