tisdag 27 september 2011
Här ser ni lite hur gången blev som jag tjatat om. Kan säga att vi har mycket mindre jordfläckar inne nu sen Smilla inte kan göra sina burns i jorden, hihi! Den som synar ser att gången inte är helt rak, men det struntar jag i. Känner mig nöjd över att jag klara det ändå.


Är trött efter jobb, matlagning och kvällspromenad så nu blir det dusch och vila tills klockan piper 05:45, mindre kul. Kan ju säga att jag är såå smart...eller inte. Skulle ladda in lite ny fräsch musik i ipoden, men då raderades all gammal musik och in fick jag typ tjugo låtar med reggae. Fy fasiken vad trist det blev att gå. Jag vill ha musik med energi och ibland hårdrock. Jag som hatar hårdrock, men vilken energi man får av den och fort går det. Brukar kicka i gång walken och mig själv med Dia Psalma " alla älskar dig", då är det dax att börja bränna. Nu får jag nog ta och fixa till det där misstaget eller ja, jag gör det nog imorgon bitti för nu är det:
ajöss och ajöken


2 kommentarer:

  1. Det blev jättefint! Och fina kort som vanligt! Bra musik är ett måste annars är det bättre att lyssna på naturen när man går, tycker jag. Har en massa Mamma Mialåtar i min som jag tänkt radera, men det blir aldrig av. Tröttnat på dem för läääängesen, men de var bra att ha när vi övade musikalen i skolan. Jag tar mig dock aldrig tid till sånt där... Lycka till! kram Linda

    SvaraRadera
  2. JAg tänker återigen tala om att jag läser din blogg varje dag trots att jag aldrig kommenterar. Som jag har sktivit förr så kan jag inte kommentera genom mobilen. När du skrev att du skulle ta en bloggpaus så höll jag på att börja lipa. Haha. Ihopp om att du så snabbt som möjligt skulle ändra dig och vilja blogga igen så kollade jag din blogg flera gånger om dagen i vanlig ordning! Tusen kramar och tack för världens härligaste läsning och bilder!!!

    SvaraRadera