tisdag 27 september 2011

Bild lånad från Lindex

Tack vare fina bloggen Room of karma så blev jag uppmärksammad på detta fina armband som också har ett gott syfte. 75 kr på Lindex och hela överskottet går till cancerfondens forskning om bröstcancer. Blir till att köpa ett sånt... för den goda sakens skull förstås.

Gick superbra att jobba tio timmar idag och jag hoppas att de kommande tre veckorna blir lika bra och sen så ska jag hoppa som en galning när lönen kommer. Så jäkla skönt att ha en fast inkomst igen. Var ett tag sen om man säger så.

Just nu lyssnar jag på Melissa Horn på Spotify och försöker att varva ner, går sådär. Har börjat med cuur "för effektiv viktkontroll" och vet inte om det är den som gör mig sjukt pigg och upp eller om jag bara är övertrött. Körde en timmes powerwalk vid halv tio och det var så sjukt skönt att gå ut i den friska luften. Gick i linne och det var inte alls kallt, fler sånna kvällar tack. Det jobbiga var ju alla dessa äckliga sniglar och grodor som är ute på vägarna i regnet. Jag lovar att går jag på en sån där stor och vidrig snigel så kräks jag kaskader. Ok överdriver lite, men jag mår inte bra av det. Har gjort det ett par ggr usch mår illa av bara tanken. Hatar slemmiga kräldjur.

I morgon och på torsdag kör jag spontan öppet i butiken,innan flytten, mellan klockan sex och sju. Ni som vill är välkomna. Nu är det läggdax ska upp om sex timmar.
Go´natt på er

5 kommentarer:

 1. Vilket fint armband! Kanske också köper mig ett sådant.. Kanske på lördag:) Va hurtig du är! Skippa tabletterna, tror inte på sådana.. Sund kost och motion är nog det bästa.. kram kram

  SvaraRadera
 2. Jättefint armband! Snart borde de andra komma eller!? Jobba 10 timmar om dan - sjukt jobbigt, men jäklar vilken lön! Skönt att det funkar! kram Linda

  SvaraRadera
 3. Ja, armbandet är allt bra snyggt!
  Tycker inte alls om tabletter av alla dess former, men jag känner att jag måste hjälpa naturen på traven lite och sockersuget är nästan borta, så bra.

  Det går jättebra att jobba och tiden går omöjligtvis ännu snabbare känns det som än när jag jobba sex timmar, än så länge hihi!

  Kram på er söta

  SvaraRadera
 4. Ååh jag älskar armbandet. Kollade efter det förra eckan men det kanske inte är säljstart innan 1 oktober! Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för din fina länk till min blogg:)!

  Armbandet är uuuuur snyggt kan jag lova!

  kram CC

  SvaraRadera