tisdag 14 september 2010

Nu är det snart midnatt

och jag skulle lagt mig för länge sen men jag har så mycket grejjor som poppar på uppmärksamhet i min lilla hjärna så det är svårt att komma till ro. Idag var det keramiken och det är alltid så kul...har jag sagt det förut? Ja vet, men jag kommer säga det varje gång för det ÄR det, kul alltså.

Jag skulle ringla fat till mina sockerkaksformar fast det blev bara en för det blev inte alls så som jag tänkt mig att det skulle bli så då gör jag på ett annat vis nästa gång.

Men med inspiration från alla fina bloggare som har de fina porslins skärbrädorna så tänkte jag att jag gör mig några egna. Så det blev tre skärbrädor/grytunderlägg som ska bli kritvita. Och jag kunde i min tur inspirera några andra som var på kursen så de skulle göra sådana också. Man får ut så mycket kreativt av varandra och det är bra tycker jag.


Imorgon ska jag visa mina ommålade lampor som kanske får vara i köket tills jag har råd med de rosa drömlamporna och jag tror att de kan nog passa bra där. Men det återstår att se.

Mamma tyckte inte om mitt förslag om att måla bänken rosa. Så tycker bara en människa som inte älskar den färgen lika mycket som jag så därför tänker jag ignorera hennes åsikt även fast jag oftast lyssnar på den annars.


Kram Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar