tisdag 31 augusti 2010

Loppisfynd







Visar lite mer bilder på mina fynd som jag gjorde i lördags.
Fynd för mig, skräp för någon annan.
Det är ju det som är så bra och jag tackar den som inte ville ha dessa för jag tycker dom är jättefina.

Loppis har ju blivit väldigt "inne" om man så säger och också den lantliga och shabby chic stilen med. Och då börjar jag att tänka till om jag bara hakar på trenden eller om det är jag så att säga? Men jag kommer ihåg när Rachel Ashwell (tror hon hette så) hade sitt program Shabby Chic på någon kanal för ungefär tioår sen och jag satt som fastklistrad.

Jag tyckte alltså om den stilen redan vid artonårs ålder så jag tror omedvetet att jag alltid tyckt om den även fast jag försökt dölja den med moderna färger och möbler, men det har aldrig känts rätt. Men nu vet jag precis hur jag vill ha det, men vägen dit är lång och ännu längre när någon försöker att streta emot. Men någon gång ska jag nog bli nöjd jag med....hoppas jag.



Kram Kram

3 kommentarer:

  1. Vilka fina bestick, ett riktigt fynd! Är så kul att fynda på loppis :)

    SvaraRadera
  2. Gudars vilka fina bestick! Ser ju ut att va ganska många med. Hade jag behövt här hemma. ;) Förresten, jag följer gärna med på lördag. Hur dags blir det? :) Kramar

    SvaraRadera
  3. Ja jag har inte räknat dom men det var en hel del. Matbestick, salladsbestick, soppslev, dessertbestick m.m. Loppis är det bästa.

    Runt 10-11 snåret ska det bli åka av.

    Kram

    SvaraRadera