onsdag 1 september 2010

Wednesday is o so fun

Igår kväll bestämde jag och Tyra att vi skulle åka till Hjo och kika lite, kanske mest mamma som bestämde, men med lite övertalning om lekpark och fika
så ville hon så gärna också följa med.
Så idag for vi iväg till Hjo och jag blir lika chockad varje gång jag är där. Det är så fint. Alla gamla trähus, hamnen, kullerstenarn, gatustenarna och innergårdarna de gör mig mållös. Tänk att få gå där med hunden varje morgon och bara njuta av allt fint. Kan tänka mig att bo i Hjo helt klart.Tyra och glassen framför ett av favorithusen

Här har vi köpt en glass från "Elins glass" , tror jag det hette, och Tyra smaskar på medans mamma försöker få med både hus och barn på samma bild. Gick inte riktigt som jag tänkt..men det är ju inte ofta som det gör det. Såg ett av mina drömhus där och tyckte allt att det likna vårat lite, efter ganska mycket ombyggnad, så jag har fotat det i alla vinklar så nu är det bara och visa det för T och se vad han tycker. Han vill bestämt ej bygga ut något hus, men skam den som ger sig.

Visst är dom söta? Converse all star chuck taylor till min lilla grabb.
Klart han ska ha samma som storebror.
Sedan var vi i Stadsparken och lekte på lekplatsen och det var nog första gången för Lowe att göra det och han var riktigt nöjd. Vi hade lite otur med vädret för det började regna nästan direkt när vi var vid lekparken, men vi lekte ändå varav jag fick ett kilo sand i mina skor.

Prinssesan Tyra
Innan så var vi och strossa inne bland affärerna men de två roligaste var stängt, antikaffären och den som säljer Green Gate, så det blev bara inhandlat ett par prickiga tights till Tyra för femtio kronor. Perfekt. Så fika vi på "vete och råg" eller vad det nu hette (märker ni att jag är dålig på att komma ihåg namn) och jag tog som vanligt för mycket onyttigt, men men gott var det iallafall.

Gullungen Lowe
Sen bar det av mot Hem&Hobby och jag tror aldrig att det har blivit så billigt där någon gång förut. Alltså att jag handlade lite. Det blev fina glasburkar, block och tyg till en kjol till Tyra. Kände när jag kom in att det fattades något i affären och det var känslan. Allt kändes så dött. Det fanns ju mycket fint, men inget för mig knappt. Vad man ändras. Kände att jag sparar hellre pengarna till butiken vi ska till på lördag och ser om jag hittar något där. Så inte mycket inhandlades, men mysigt hade vi och det var det viktigaste.
Kram på er2 kommentarer:

  1. fina ungar alltså!/ sofia

    SvaraRadera
  2. Javisst är dom, brås på sin mamma. *fniss*

    SvaraRadera