torsdag 1 mars 2012Lite av det nya som kom igår. Skulle vilja att myran prova, men hon är allt annat än frisk, stackarn. Jag är lite udda och tycker om etiketter och lappar, och denna tycker jag var lite rolig från I dig denim och den som är på min jacka är ännu roligare.
Fick ni Mio katalogen igår? Det var ju med en presentcheck på 250 kronor i den och den tänker jag definitivt utnyttja. Ska nog ta och köpa mig en färgglad plåtpall i gult. Love gult just nu.
Fick in ett träningspass igår kväll, så skönt. Har ju lyckats att loosa ett halv kilo, wihoo! Fem och ett halvt kvar bara då...blir trött bara jag tänker på det. Känner för att gå ut och power walk:a i några timmar och rensa skallen. Är så trött i huvudet och kroppen efter nattens små feber troll. Får se om t kan avvara en timme eller två när han kommer hem så jag kan dra ut.
Kram alla söta därute

4 kommentarer:

 1. Hej
  så härligt att träna och inte fel med en check från Mio....
  ha en fin kväll
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 2. OJ! då hoppas jag att jag också får den katalogen:) Hoppas dina barn kryar på sig nu, är ju snart helg:) Några kilon hit och dit, kom ihåg vad jag sa, det handlar om att vara nyskiten och nypinkad när du väger dig.. Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Ja det är lite plågsamt att träna men o så skönt när man har det gjort :)

  Åsa, bra tips du har. Kanske vågen vågar gå ner till ett helt kilo då hihi! Nåt kilo hit och dit är ju egentligen en världslig sak, men ibland känns den livsviktig. Man är bra knäpp :)

  kram på er

  SvaraRadera